Samarbejdspartnere

Cand. Pæd. Psych – John Ib
John Ib er uddannet folkeskolelærer, skuespiller og psykolog.
John Ib og jeg har arbejdet tæt sammen igennem mere end 10 år, bl.a. med EU-projekter, stressreduktionsforløb, lederudviklingsforløb og personaleseminarer.

 

Else Lundbye, lærer, mindfulnessinstruktør og psykoterapeut
Else Lundbye har mange års erfaring som leder, underviser og psykoterapeut.
Else Lundbye og jeg har arbejdet tæt sammen i årrække omkring stresshaver og mindfulness baseret stressreduktionsforløb.

 

Gitte Bruun – Healingmassage.
Når vi har travlt, er jagede og stressede er nogle former for massage ren medicin. Dels fordi de medvirker til at vi udløser Oxytocin – et hormon der heler stresshormoner, dels fordi massage kan være dybdeafspændende på alle niveauer og dels fordi opmærksomhed på kroppen under massagen,  medfører at krop og sind samles igen. Der findes mange forskellige massageformer der er velegnede til hvert deres formål, og indenfor det enkelte område findes naturligvis forskel på massører. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Gitte Bruun og den vidunderlige massage hun tilbyder. Gitte Bruun’s klinik er i Randers, centralt i Jylland, og du kan se hendes hjemmeside her.

 

Helle Søberg – Homeopati og kraniosakralterapi.
Kraniosakralterapi er yderst hjælpsomt i forhold til at hjælpe nervesystemet tilbage i balance, og at mindske stress. Hvis immunforsvaret halter, eller der på andre måder er opstået fysiske skavanker ifm stress, kan homeopati være den effektive, blide måde, der hjælper din krop tilbage til sin styrke igen. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Søberg, der har klinik lige udenfor Randers.

 

Nyhedsbrev