Kurser

Mindfulness Baseret Stress Reduktion er det rigtige valg, hvis du står foran, midt i eller på bagkant af kriser, belastninger og stress.

Kurset omfatter 6×3 timers undervisning. 3 timers undervisning kan synes af meget, men du skal ikke tænke undervisning i traditionel forstand.

Kurset er tilrettelagt med øje for den træthed, rastløshed og uoverkommelighed der kan opstå i forbindelse med belastninger. Der veksles mellem mindre oplæg, total afspænding, meditation mv. Erfaringen er at ‘tiden flyver af sted’ iblandet ønsker fra kursisterne om, at det gerne måtte vare et par timer mere.

Kursets formål er at du heler, får genskabt og styrket din robusthed, din energi og livsglæde. Og så lærer du naturligvis at stresse helt af, at kunne skabe og genskabe ro og balance, også i pressede situationer.

Tidligere deltagere har herudover beskrevet effekten med at være ‘livsstyrkende, livsforandrende, en øjnåbner og et startskud til at leve det liv, de virkelig ønsker sig’.

Pris; kr. 3.600 der dækker; 18 timers undervisning, undervisningsmaterialer, grundbog og trænings-cd.
Max 18 deltagere.
 
MasterYourMind 1 –
et kursus i ligevægt og livsstyrke gennem mindfulness træning. Dette kursus er for dig der vil forebygge stress, styrke din grundlæggende robusthed og din evne til at skabe ro, balance, energi og livsglæde. Du lærer helt enkelte meditationsteknikker, mental træning og får indblik i mind-set mekanismerne.

Pris; kr. 1.800 der dækker 10 timers undervisning, undervisningsmaterialer, grundbog og trænings-cd.
Max 18 deltagere.


MasterYourMind 2
– en fortsættelse og uddybning af ovenstående kursus.

Pris; kr. 1.800 incl. undervisningsmaterialer og cd2.
Max 18 deltagere.

I alt 10 timer.

 

 

 

Nyhedsbrev